Home

 

Zeelandkristal

24 en 25 september 2016

 

Op 24 en 25 september wordt het Zeelandkristal wederom verzeild tijdens de Mosselraces op het Haringvliet. De wedstrijdbanen liggen op het Haringvliet rond bestaande boeien. Het is mooi beschut zeilwater en op zaterdagavond liggen we in Den Bommel, waar de WSV Het Bommelsche Gors de mosselen verzorgt op de kade. Opgeven kan rechtstreeks via www.haringvlietwedstrijden.nl > wedstrijden > mosselraces. daar vind je ook alle wedstrijd informatie.

Schepen die over de weg komen kunnen gebruik maken van de trailerhelling van het Numansgors in Numansdorp. Hier kun je ook je auto en trailer laten staan voor het weekend. Schepen die van te voren willen komen zijn welkom als gast van de WSV Numansgors voor  een gereduceerd tarief van Euro 0,50/m/nacht. Aanmelden bij Paul Hofman   

Op vrijdagavond 23 september organiseren we, bij voldoende belangstelling, voor de deelnemers een gezamenlijke maaltijd in Het Bolwerk op het Numansgors. Een mooie gelegenheid om zeil- en vakantieverhalen of technische en tactische tips voor de wedstrijden uit te wisselen.Catamaran en Trimaran Club Nederland (CTC)

De club verenigt zo’n 400 enthousiaste zeilers door middel van wedstrijden, evenementen en het magazine, CTC-Nieuws. Opgericht in 1968 heeft de vereniging als doel het zeilen met multihulls in Nederland te bevorderen. Multihulls (letterlijk: meerrompen) is de verzamelnaam voor catamarans en trimarans.

Multihullzeilers delen hun passie graag met andere zeilers. Ze zijn enthousiast over hun schepen en laten dat graag aan u zien. Waarom? Multihulls zeilen comfortabel en snel en bieden voor de lengte veel ruimte. Catamarans en trimarans zijn prettige, veilige en stabiele toer- en wedstrijdschepen. Ideaal voor zeilen met de familie, kleine kinderen, vrienden en recreatief toerzeilen. Bovendien behalen ze door het snelheidspotentieel hoge daggemiddelden en zijn ze bij uitstek geschikt om mee te racen. Daarnaast heeft een multihull een groot voordeel in vergelijking met een monohull: weinig diepgang. Op het wad kun je overal zeilen en droogvallen kan op de mooiste plekjes. Onze leden zeilen overal, van IJsselmeer tot een Rondje Atlantic en soms de wereld rond!

Bent u in het bezit van een kajuitmultihull of geïnteresseerd in dit soort schepen? Meldt u bij ons aan en ontdek de voordelen van een professionele, gezellige vereniging met een landelijke focus. Voor degene die nog geen multihull vaart: raak geïnspireerd door de verhalen, foto's en onze verenigingsactiviteiten.

Ontdek het zeilen met multihulls. Catamaran en Trimaran Club Nederland wenst u veel zeilplezier!

Login CTC-Leden

Login (registreren)
Wachtwoord (vergeten?)

Alle ballast overboord

Alle ballast overboord
Bestel nu
(voorradig)

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 180
Verschenen: september 2008