Home

Algemene ledenvergadering en lezing 'Terugblik op een wereldreis'

Zaterdag 12 november, Havencafé De Stuurhut in Huizen

 

Programma
15.30 uur Inloop
16.00 uur Algemene ledenvergadering
17.15 uur Borrel (voor eigen rekening)
18.00 uur Maaltijd; graag voor 4 nov. aanmelden en menukeuze doorgeven
20.00 uur Avondprogramma ‘Terugblik op een wereldreis’ door Hanneke Klaver en Nils Honhoff

 

Terugblik op een wereldreis, door Hanneke klaver en Nils Honhoff
6 jaar geleden vertrokken Hanneke en Nils met hun Lagoon 380 Pélagie uit Nederland. De oversteek met de ARC naar het Caribische gebied stond vast, daarna zouden ze wel verder zien. Met steeds een open plan en alle mogelijke route-opties overwegend, zijn ze uiteindelijk om de wereld gezeild en dit jaar weer heelhuids in Nederland aangekomen. In het CTC-Nieuws hebben ze regelmatig verslag gedaan van delen van hun reis.

Tijdens de lezing gaan ze in op de voorbereidingen van hun reis en nemen ze ons mee met de hoogte- én (te spannende) dieptepunten. Ook kijken ze uitgebreid en openhartig terug op hun reis; wat viel mee/tegen en wat zouden ze met de kennis van nu anders gedaan hebben?

Kortom, een onderhoudende, inspirerende en leerzame lezing!

 

Voor meer informatie en aanmelden: zie de agenda.

 


Catamaran en Trimaran Club Nederland (CTC)

De club verenigt zo’n 400 enthousiaste zeilers door middel van wedstrijden, evenementen en het magazine, CTC-Nieuws. Opgericht in 1968 heeft de vereniging als doel het zeilen met multihulls in Nederland te bevorderen. Multihulls (letterlijk: meerrompen) is de verzamelnaam voor catamarans en trimarans.

Multihullzeilers delen hun passie graag met andere zeilers. Ze zijn enthousiast over hun schepen en laten dat graag aan u zien. Waarom? Multihulls zeilen comfortabel en snel en bieden voor de lengte veel ruimte. Catamarans en trimarans zijn prettige, veilige en stabiele toer- en wedstrijdschepen. Ideaal voor zeilen met de familie, kleine kinderen, vrienden en recreatief toerzeilen. Bovendien behalen ze door het snelheidspotentieel hoge daggemiddelden en zijn ze bij uitstek geschikt om mee te racen. Daarnaast heeft een multihull een groot voordeel in vergelijking met een monohull: weinig diepgang. Op het wad kun je overal zeilen en droogvallen kan op de mooiste plekjes. Onze leden zeilen overal, van IJsselmeer tot een Rondje Atlantic en soms de wereld rond!

Bent u in het bezit van een kajuitmultihull of geïnteresseerd in dit soort schepen? Meldt u bij ons aan en ontdek de voordelen van een professionele, gezellige vereniging met een landelijke focus. Voor degene die nog geen multihull vaart: raak geïnspireerd door de verhalen, foto's en onze verenigingsactiviteiten.

Ontdek het zeilen met multihulls. Catamaran en Trimaran Club Nederland wenst u veel zeilplezier!

Login CTC-Leden

Login (registreren)
Wachtwoord (vergeten?)

Alle ballast overboord

Alle ballast overboord
Bestel nu
(voorradig)

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 180
Verschenen: september 2008