Home

HENK EGGINK TROFEE 

 

Beste CTC-leden,

Zaterdag 3 en zondag 4 september vindt ons jaarlijks CTC weekend plaats, wederom in Lelystad-Haven. Een gezellig weekend in een ongedwongen sfeer met tijd om elkaar te ontmoeten, elkaars boten te bekijken, vakantiebelevenissen en andere wetenswaardigheden te delen of gewoon gezellig bij te kletsen. Zaterdagavond gaan we samen eten in de tent op de kade waar een Indonesische buffet wordt geserveerd; drankjes zelf meenemen. Zaterdag en zondag zeilen we de wedstrijden om de Henk Eggink Trofee. Ook als je geen zin hebt om deel te nemen aan de wedstrijden vinden we het erg leuk als je komt! Zie voor meer informatie de Agenda.

 

Aanmelden uiterlijk donderdag 25 augustus. 


Catamaran en Trimaran Club Nederland (CTC)

De club verenigt zo’n 400 enthousiaste zeilers door middel van wedstrijden, evenementen en het magazine, CTC-Nieuws. Opgericht in 1968 heeft de vereniging als doel het zeilen met multihulls in Nederland te bevorderen. Multihulls (letterlijk: meerrompen) is de verzamelnaam voor catamarans en trimarans.

Multihullzeilers delen hun passie graag met andere zeilers. Ze zijn enthousiast over hun schepen en laten dat graag aan u zien. Waarom? Multihulls zeilen comfortabel en snel en bieden voor de lengte veel ruimte. Catamarans en trimarans zijn prettige, veilige en stabiele toer- en wedstrijdschepen. Ideaal voor zeilen met de familie, kleine kinderen, vrienden en recreatief toerzeilen. Bovendien behalen ze door het snelheidspotentieel hoge daggemiddelden en zijn ze bij uitstek geschikt om mee te racen. Daarnaast heeft een multihull een groot voordeel in vergelijking met een monohull: weinig diepgang. Op het wad kun je overal zeilen en droogvallen kan op de mooiste plekjes. Onze leden zeilen overal, van IJsselmeer tot een Rondje Atlantic en soms de wereld rond!

Bent u in het bezit van een kajuitmultihull of geïnteresseerd in dit soort schepen? Meldt u bij ons aan en ontdek de voordelen van een professionele, gezellige vereniging met een landelijke focus. Voor degene die nog geen multihull vaart: raak geïnspireerd door de verhalen, foto's en onze verenigingsactiviteiten.

Ontdek het zeilen met multihulls. Catamaran en Trimaran Club Nederland wenst u veel zeilplezier!

Login CTC-Leden

Login (registreren)
Wachtwoord (vergeten?)

Alle ballast overboord

Alle ballast overboord
Bestel nu
(voorradig)

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 180
Verschenen: september 2008