Lidmaatschap

CTC-leden zijn enthousiaste multihullzeilers. Door lid te worden van de CTC maakt u dan ook deel uit van een gezellige vereniging en geniet u van de voordelen van een landelijke club. Onze leden hebben heel Europa (en verder) als zeilgebied maar varen ook op Wad, IJsselmeer en in Zeeland. Delen in hun ervaring met multihulls in dit water helpt de beginnende zeiler op weg. Ook houden we u op de hoogte van evenementen zoals wedstrijden en bijeenkomsten.

CTC-leden ontvangen viermaal per jaar ons magazine CTC-Nieuws. Een boeiend zeilblad waarin u alles leest over ontwerpen, bouwen, nieuwe schepen, wedstrijdverslagen, reisverhalen, de vereniging, enzovoorts. Lees meer over ons magazine onder het hoofdmenu hierboven.

Weinig kosten, veel plezier!

De contributie bij de CTC bedraagt 37,50 euro voor het jaar 2014 (via een machtiging 35,00 euro). Het verenigingsjaar van CTC loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Heeft u vragen?

Voor uw vragen over het lidmaatschap neemt u contact op met de ledenadministratie. U kunt uw vraag ook per post of per e-mail versturen aan:

CTC-ledenadministratie, 
Eelerbergstraat 40, 1333 ZW Almere
Tel: 06 - 52 31 02 43
Mail:

Login CTC-Leden

Login (registreren)
Wachtwoord (vergeten?)

Alle ballast overboord

Alle ballast overboord
Bestel nu
(voorradig)

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 180
Verschenen: september 2008