Magazine

CTC-Nieuws is de naam van ons verenigingsmagazine. Het blad verschijnt elk kwartaal en bevat reisverslagen en zeilverhalen van leden en artikelen over het ontwerpen en bouwen van multihulls. Daarnaast informeert CTC de lezers over clubevenementen en zeilwedstrijden in de verschillende delen van het land. Uiteraard ontbreken de ontwikkelingen op technisch informatief gebied niet. Daarmee is CTC-Nieuws onmisbaar voor de serieuze multihullzeiler.

Al ruim veertig jaar valt het magazine bij onze leden op de mat. De redactie is voornemens om deze edities nu ook digitaal beschikbaar te stellen. In ons archief kunt u inmiddels een aantal oude edities en artikelen downloaden.

Uw verhaal publiceren?

Wilt u een bijdrage leveren aan ons magazine? Dit kan door een artikel te schrijven, foto’s te sturen of suggesties te geven. Uw op schrift gezette verhalen, artikelen en reacties stellen wij zeer op prijs! U kunt uw kopij sturen aan de redactie.

Speciale uitgaven

Compilaties van het CTC-Nieuws van de eerste dertig jaar zijn samengebracht in CTC-Nieuws nummer 100 en nummer 175. Nummer 100 verscheen in 1986 en bevatte bijna honderd pagina’s. Tijdens het dertig jarig bestaan van CTC verscheen het jubileumnummer 175: een pil van 136 pagina’s multihullnieuws verspreid over verschillende rubrieken.

Login CTC-Leden

Login (registreren)
Wachtwoord (vergeten?)

Alle ballast overboord

Alle ballast overboord
Bestel nu
(voorradig)

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 180
Verschenen: september 2008